M-WAY 2DW Reference UTP ethernet kabel

€595,00 €350,00 Incl. btw

2DW Reference                                    2DW + UTPuur

Een 2DW UTP-kabel met nog een kabel, UTPuur, erbij op dezelfde connector. Let op deze UTPuur kabel is alleen aangesloten aan de bron-zijde en dient ter verschoning van het hoofdsignaal. UTPuur is een extra zwevende kabel. Zie verder UTPuur.

De werking van de UTPuur is zeer effectief omdat ie direct op dezelfde netwerkpoort is aangesloten als waar het gevraagde signaal loopt. De 2DW ReF is echt de referentie in de 2DW serie UTP-kabels. Bijzonder mooi.

CAT5                           € 595 / 2m                    € 100 / 1m

UTPuur                                                Uitstroomkabel

De UTPuur kabel verminderd de vervuiling die mee stroomt met het gevraagde signaal. Vervuiling op switch/modem/streamer zal gedeeltelijk over de UTPuur komen en letterlijk UITgezonden worden. Net zoals een antenne kan zenden en ontvangen.

Aanwijzingen gebruik UTPuur kabels:

  • Leg de kabel in een andere richting. Laat de kabel niet meelopen met andere kabels.
  • Draai/rol de kabel niet op.
  • Over de grond laten lopen is prima
  • Gebruik de kabel in de vrije ruimte. Niet in een kastje of hoekje proppen.
  • Experimenteer en ervaar de verschillen. Denk aan vroeger, aan tv’s en radio’s met antennes. Door de juiste richting te vinden optimaliseer je de beeld/geluids kwaliteit.

Meer info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

 

 

LAN – UTP ( Unshielded Twisted Pair kabel.)

Ja ook bij streamen geldt hetzelfde als bij alle andere apparaten. Voeding en kabels maken veel verschil. Draadloos streamen kan heel goed gaan, maar in de meeste gevallen gaat het met de juiste kabel mooier.Het eerste wat opvalt is de toename in rust. De muziek klinkt natuurlijker en de organisatie ( plaatsing ) is vanzelfsprekender. Tonen komen eerder tot bloei en leven langer. De stress verdwijnt, het is minder opdringerig en het vloeit veel meer.


Waar te gebruiken.

Denk ook bij de netwerkkabels vanuit je audio-set. De eerste LAN kabel die je streamer ziet is de belangrijkste. Plaats op die switch ook alleen de streamer en geen enkel ander apparaat. Door dat te doen realiseer je een enorme verschoning van de data en dat hoor je meteen. Van switch I ga je eventueel naar een andere switch II of modem/router waar je NAS en ander randapparatuur op kan zetten. Telkens als je een MWAY UTP toevoegt geeft dat weer een zelfde soort verbetering.


STREAMER------UTP ------SWITCH I------UTP-----SWITCH II-----UTP-----MODEM/ROUTER

De opbouw.

Natuurlijk onafgeschermd. Alle M-WAY kabels zijn niet afgeschermd. 2 kabels met getwiste paren voor het signaal en 2 kabels voor verschooning UTPuur.

Natuurlijk van koper. Koper is en blijft de meest natuurlijk klinkende geleider. In de juiste dikte en juiste vorm ( litze, geen solid core ) is koper het materiaal voor audio-weergave. Veel aandacht is ook besteed aan de connector en de aansluiting van de kabeltjes.

 

Meer info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

0 sterren op basis van 0 beoordelingen